kõik tuleb kätte ilma vaevata jah kõik on hea

aga kas te teate, kustkohast tulevad konservid?

mina tean, sest ma t88tan konservitehases. aga ma ei viitsi teile jutustada. yldiselt on elu nagu raamatus “kuu aega t2iskasvanu” (mina olen muidugi silja, mitte merle).

eile istusin pubis ja vaatasin, kuidas mu toakaaslased pool’is kohalikelt jackaroodelt p2he saavad, kui j2rsku astus uksest sisse viis nudipeaga kappi. m6tlesin, et eestis j2rgneks sellise seltskonna saabumisele l2himinutite jooksul mingi jama, aga siin ei paistnud j2rgnevat, nii et unustasin nad, kuni yks j2rsku mu juurde astus ja ID-d n2ha palus, “to prove you’re old enough to be here”. osutusid erariietes politseinikeks:)

teate, et kui siin ilma kiivrita jalgrattaga s6ita, siis lisaks trahvile (kuni $100) laseb politsei sul rattakummid tyhjaks!

2 kommentaari “kõik tuleb kätte ilma vaevata jah kõik on hea”

  1. saan aru, et töö leidmine on suhteliselt lihtne? endal samad mõtted ja vaim rõõmuga valmis füüsilist tööd tegema :))

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: