it’s a long long way it’s a big big world

t2na r22gin teile elust depressiivses austraalia v2ikelinnas:

* kus 6htul pole mitte kuhugile minna – kell 17 suletakse esimesed poed; kell 17.25 algab kinos viimane seanss; kell 18 suletakse raamatukogu ja k6ik ylej22nud poed peale supermarketite; kell 20 suletakse odavamad internetikohvikud ja  k6ik supermarketid peale yhe; kell 21 suletakse hosteli k88k ja viimane supermarket; kell 22 suletakse viimane internetikohvik. avatuks j22vad alkoholipoed, pubid ja r2mpstoiduurkad.

* seal mehed alal6pmata on t2is – vt eelmine punkt.

* seal raha teenitakse toore j6uga – variandid on laias laastus millegi korjamine, millegi pakkimine v6i yldised farmit88d. kohalikud inimesed muidugi teevad teisi t8id ka, aga kas me tunneme teisi kohalikke peale farmerite? ei.

* kus eluunistus on kasutatud bemar – pigem kyll kasutatud holden v6i ford, soovitavalt selline, kuhu magama mahub ja mille hinna sees on t2iskomplekt k2mpimisvarustust. iga backpacker kujutab ette, et ta t88tab veel n2dala v6i 22rmisel juhul kaks, siis ostab sellise (neilt backpackeritelt muidugi, kellel raha otsa on saanud ja kes siia “n2dalaks-paariks” t88le tulevad) ja s6idab kuhugi, kus p2ike paistab ja saab surfata ja k2ngurud hyppavad vabalt ringi ja saab l6puks ometi tunda, et oo, austraalia:)

tegelt see ei olegi k6ik eriti depressiivne ja kuna smilers siia vaevalt suvetuurile tuleb, siis ehk ei muutu kah:P 

loen vabal ajal homerost (ootusp2rane), k2in jooksmas (yldse  mitte ootusp2rane) ja yritan oma internetikasutust kolmelt tunnilt p2evas yhele piirata.

One thought on “it’s a long long way it’s a big big world”

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: