ei ära küsi mu silmade värvi selles on maailma mered ja laevad

P2rlilaeval t88tamine on nagu L2tis komandeeringus k2imine – neile, kes seda ise kunagi ei ole teinud, tundub see p2ris lahe. M6tle, lennukiga saab lennata! Ja hotellis 88bida! Ja yldse, v2lismaa ikkagi.

Ausalt 8eldes, kui pole m6nda aega Riiga sattunud, hakkab endalegi tunduma, et mis seal siis nii v2ga hullu, k2ime 2ra. Alles lennujaamas j6uab kohale, et fakk, lennata tuleb Air Balticuga… ja hotelli hommikus88k tundub juba teisel p2eval p2ris vastik ja lisaks peab p2evad otsa l2tlastega asju ajama. Yhes6naga, puhas piin ja ei mingit glamuuri.

P2rlilaevaanaloogia seisneb siin selles, et tegelikult on ilgelt tyytu neid teokarpe toksida p2evad otsa ja k2si hakkab ka valutama. Laeval elada on kyll paduromantiline, aga jubedalt loksutab ja kui konditsioneer rikki l2heb, hakkab kajutites umbsem kui Air Balticu lennukites (ja palju palavam, aga samas ei haise nii v2ga, nii et viik ikkagi). Paduromantikud muidugi l2hevad tekile t2htede alla magama, aga m2rjal aastaajal m2rjas troopikas pole see kuigi j2tkusuutlik idee; m6ne mehe magamiskott pole siiamaani 2ra kuivanud.

L2tlaste rolli t2idavad merit2id ja saksa backpackerid.

Nii et p2rlikarbipuhastamise asemel teostan end nyyd m6nda aega puhastusteeninduse vallas. Fyysiline t88 vabas 6hus oli 2ge kyll, aga ylekolmekymnekraadises temperatuuris ja ylekaheksakymneprotsendises 6huniiskuses on fyysilisel t88l konditsioneeritud ruumides ka omad eelised:)

7 kommentaari “ei ära küsi mu silmade värvi selles on maailma mered ja laevad”

  1. Hmh… luksuslik värk, mõni käib riias komandeeringus lennukiga. Me käisime möödunud nädalal Vilniuseski autoga, sest nii oli odavam. Hmh! :P

  2. vot just, garf, seda ma r22gingi, et kaugelt vaadates tundub, et lennukiga. aga tegelt on air baltic:D

    sven, ega need t2id on tegelt t2itsa sympaatsed, kui 2ra harjud:P aga keskmine saksa backpacker lihtsalt ei hiilga initsiatiivi ja m6tlemisv6imega. keskmine saksa backpacker, olgu 8eldud, on 19 aastat vana, reisib vanemate raha eest ja l2heb kuu aja p2rast koju tagasi, et ylikooli astuda.

  3. Ei, Garf, Air Baltic on midagi palju hullemat kui auto. Air Baltic, see on umbes 30 aastat vana linnalähirong tipptunnil.

  4. ainult et ykski linnal2hirong ei hiline nii palju kui air baltic. ja pole ka kuulda olnud, et neil pidevalt v2ravat, v6i noh, perrooni vahetataks:)

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: