ega ausalt sa pole ise ka liiga hea olnud

mu kass pole jõulureede õhtust saadik koju nägu näidanud. mis süvendab mu kahtlust, et tal on kuskil üks teine kodu ja mingid teised inimesed, kes teda oma kassiks peavad ja aegajalt imestavad, et kus ta nii pikalt – terveks päevaks või isegi paariks – ära käib. selline topeltelu.

mu kass pole jõulureede õhtust saadik koju nägu näidanud. mis süvendab mu kahtlust, et tal on kuskil üks teine kodu ja mingid teised inimesed, kes teda oma kassiks peavad ja aegajalt imestavad, et kus ta nii pikalt – terveks päevaks või isegi paariks – ära käib. selline topeltelu.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: