i scare myself to death that’s why i keep on running

yldse on mul kirikutega soojad suhted – lisaks adventistide n6uannete hoolsale j2lgimisele (“the wages of sin is death. quit before payday,” soovitavad nad t2na) k2isin eile mingite sektantide jumalateenistusel. et miks? tasuta syya anti:P aga yritus ise oli t2itsa kylastamist v22rt. think ten sing + nicky cruz + s6najalgade hiilgeajad + s6rmuste isand (b2ndi kitarrist n2gi v2lja t2pselt nagu frodo ja bassim2ngija oli yks neist ylej22nud k22bikutest). ma l2hen vist j2rgmine kord j2lle.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: