pilweserwade puhas puna & rahunew leebe linn

tarvitses mul vaid pyhap2eval k6igis smalltalkides kohalikega mainida, et ma olen kahe kuu jooksul austraalias ainult korra k2ngurut n2inud, kui kohtasingi eile yhte. hyples rahulikult woondooma streetil k6nniteed m88da, n2gi 22rmiselt casual v2lja ja kui ma teda WTF?!-n2oga vaatasin, vaatas vastu selle n2oga, millega loomad mind tavaliselt ikka vaatavad: “mism6ttes wtf? mina elan siin, aga mida sa ise siin teed?”

opossomionuga pole ma enam kohtunud (not for the lack of trying – ma olen kell viis hommikuti k88gis oluliselt tihemini, kui mulle meeldiks), aga kokkupuuteid kohaliku faunaga siiski on.

hostelit jagan lisaks opossumile veel sisalikega, v2hemalt yhe v2hemalt 5 cm pikkuse prussakaga ja lugematu hulga kassipoegadega, kes h2ngivad k88giukse taga katusel ja saavad tihti m6ne mehe hommikus88giks plaanitud piima v6i l6unaks hoitud tuunikalakonservi endale, sest nad on lihtsalt nii armsad (kassipojad siis ainult; sisalikke ja prussakat toitmas pole ma kedagi n2inud).

igal p2ikeseloojangul lendab yle linna hiigelnahkhiirte hiigelparv. ausalt, neid on tuhandeid ja nad on umbes nii kajakasuurused! aga see ei ole jube, v2ga ilus on.

teine asi, mis juhtub p2ikeseloojangul – papagoid kogunevad puude otsa k2distama. valgel ajal on neid n2ha v2he, tavaliselt yhekaupa ja yle lendamas, aga 6htul v6tavad k6ik istet ja r22givad yksteisele uudiseid. see n2eb v2lja umbes nii:

 ainult et tavaliselt nad ei vali raagus puud.

ja yhel oma v2hestest p6llut88p2evadest n2gin ka legendaarset cane toad’i, kelle kiire 2ratapmise vajadust k6ik infomaterjalid meile r6hutavad – sissetoodud v66rliik, myrgine, narkootiline ja mis k6ik veel. a minu meelest oli p2ris armas issanda loomake. j2tsin elama.

2 kommentaari “pilweserwade puhas puna & rahunew leebe linn”

  1. kusjuures ei ole jube.

    tegelikult on prussakate juures minu meelest k6ige vastikum see, kuidas nad sebivad. a see suur oli v2ga rahulik. sellisega v6ib peaaegu et koos elada. aga ainult peaaegu:)

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: