and her soul walks beside her

Mu jalgrattal tuleb kogu aeg kett maha.

Muidugi ma oskan seda ketti tagasi panna, viiendast eluaastast saadik olen osanud. Aga on vaks vahet, kas ajada ketti peale viieaastasena rohelisele Desnale Aegviidus metsa vahel, endal nina tatine ja katkised dressipüksid jalas, kaasasolnud ujumisrätik raja kõrvale mustikatesse visatud… või teha seda tipptunnil Tallinnas Vabaduse väljaku vahetuses läheduses, riietatuna valgesse seelikusse ja kontsakingadesse, ratas kogu aeg ähvardamas ümber kukkuda, sest korvi surutud läpakas ja lenksu külge riputatud käekott ajavad teda tasakaalust välja. Küünarnukini määrdesed käed osutuvad ühel juhul neist kahest päriselt ka probleemiks.

Mis ma tahan öelda, on see, et kui unistad glamuursest töölesõidust juunikuu päikeses ja seeliku lehvides, siis kuulutuse “ostan võimalikult odavalt võimalikult vana naisteratta, soovitavalt ennesõjaaegne ja ilma käikudeta, soovitavalt korviga” avaldamine ei ole tegelikult nii obviously hea lahendus, kui esmapilgul tundub.

3 kommentaari “and her soul walks beside her”

  1. Tere, Kitty! Kui tahad, võin sulle oma ratast suveks laenata, valge retroraamiga Peugeot naisteratas, 3 käiku ja kett ei tule maha. Seisab siin ja kogub tolmu. Asub Kivimäel.

  2. aga kui kett vahel häbematult avalikus kohas maha tuleb, siis saab ju glamuursust säilitades ratast seni käekõrval lükata kuni intiimsemasse ja käekoti/läpakavabamasse keskkonda jõuab. Või siis lukustada pahateolt tabatud ratas lihtsalt keset Vabaduse platsi: las häbeneb seal seni, kuni sul on aega dressikad jalga ajada ja ta Mardi garaaži viia.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: