you’re a teaser you turn ’em on

Tähendab. IGA jumala kord, kui ma jõuan kindlalt ära otsustada, et ma siiski EI lähe otsakooli tasulisele solfedžokursusele*, ilmub välja järjekordne sõber, kes teatab, et astus just mingisse kõrgkooli. Ma ei tunne ühtegi 30-aastast, kes sel sügisel õppima ei hakkaks!

* ma olen sellist kursust juba aastaid taga otsinud ja igatsenud, lugege mu arhiivi, kui ei usu. Aga pärast spordiklubiga lepingu sõlmimist ja hambaarstiga konsulteerimist pidin nentima, et lähema aasta jooksul panustan nii ajaliselt kui rahaliselt pigem oma füüsisesse. Tuleb loota, et terve vaim tuleb tervesse kehasse ise…

Advertisements

4 kommentaari to “you’re a teaser you turn ’em on”

 1. Pille Says:

  Lihtsalt, et ma olen (VEEL) 30 ja ei kavatse kuskile õppima minna sellel sügisel. Küll aga on mul spordiklubiga leping jälle aktiveeritud, nii et ma loodan ka selle terve keha peale :)

 2. öö Says:

  Sa ei tunne ühtegi 30-aastast, kes sel sügisel õppima ei hakkaks?

  kui sa kohe oma sõnu tagasi ei võta, on meie tutvus läbi. vähemalt 2022. aasta 9 juunini!

 3. kitty Says:

  jajah, arvestades laekunud proteste, tunnen ma kolme 30-aastast, kes sel sügisel õppima ei hakka. rahul?

 4. britta Says:

  Ja siis tunned sa veel yhte 42-aastast, kes juba kolm aastat lubab enesele, et oleks aeg taas kooliteed alustada/jätkata, aga ikka ei mitään…
  Järgmine aasta olen tublim (kui spordiklubi ja hambarst ja laste koolitamine lubavad:))
  Aga elukestev õpe ruulib. Ja elu ei saa otsa 30ndate, 40ndate, 50ndate ja ilmselt ka 60ndate etc juures. Tsiteerides elu24.ee – üle poole sajandi vanune popstaar Madonna on otsustanud oma 22-aastasest armukesest veel tänavu “ausa mehe teha”…:)

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s


%d bloggers like this: