noor hommik läheb jooksujalu sinisele lahele

retsept elu parima aastavahetuse veetmiseks: tee seda, mida sa tegelikult teha tahad, koos nendega, kes ka sedasama tahavad.

elu on mulle õpetanud, et ma ei taha kleepuva šampusepudeliga kuskil tänaval või väljakul külmetada. ma ei taha vaadata ühegi maailma telekanali aastavahetusprogrammi. ma ei taha end kaheksakümnendate või sõrmuste isanda stiilis riidesse panna. ma ei taha võhivõõrastele inimestele head uut aastat soovida. ma ei taha süüa, kui kõht on juba ammu täis. ma ei taha isegi minna “metsa, kogu maailma kärast eemale” ja osa või kõiki eelnimetatud asju seal teha.

mida ma siis tahan, kodus istuda ja raamatut lugeda? jah, enamvähem. ainult et mitte üksinda.

õnneks on mul sõbrad, kes olid nõus minuga aastavahetusel minu kodus istuma ja raamatuid lugema. meie õhtu staarid olid Martin Kala, Arto Paasilinna, Ewan McGregor ja Charlie Boorman, Astrid Lindgren, Ayn Rand, Eoin Colfer ja Jules Verne. no ma ei usu, et kellelgi paremat pidu sai olla!

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: