noor hommik läheb jooksujalu sinisele lahele

retsept elu parima aastavahetuse veetmiseks: tee seda, mida sa tegelikult teha tahad, koos nendega, kes ka sedasama tahavad.

elu on mulle õpetanud, et ma ei taha kleepuva šampusepudeliga kuskil tänaval või väljakul külmetada. ma ei taha vaadata ühegi maailma telekanali aastavahetusprogrammi. ma ei taha end kaheksakümnendate või sõrmuste isanda stiilis riidesse panna. ma ei taha võhivõõrastele inimestele head uut aastat soovida. ma ei taha süüa, kui kõht on juba ammu täis. ma ei taha isegi minna “metsa, kogu maailma kärast eemale” ja osa või kõiki eelnimetatud asju seal teha.

mida ma siis tahan, kodus istuda ja raamatut lugeda? jah, enamvähem. ainult et mitte üksinda.

õnneks on mul sõbrad, kes olid nõus minuga aastavahetusel minu kodus istuma ja raamatuid lugema. meie õhtu staarid olid Martin Kala, Arto Paasilinna, Ewan McGregor ja Charlie Boorman, Astrid Lindgren, Ayn Rand, Eoin Colfer ja Jules Verne. no ma ei usu, et kellelgi paremat pidu sai olla!

Advertisements

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s


%d bloggers like this: