if you weren’t here nothing would be the same

ükspäev küsis üks proua mult trollipeatuses teed “tuda, gde ranše vetšni ogon bõl”. imekombel isegi 1) teadsin, 2) suutsin vene keeles seletada. kõnealune trollipeatus, olgu öeldud, oli Koskla peatus suunaga Mustamäe poole, nii et liiga lihtsaks ta ülesannet mulle just ei teinud.

üks teine päev nägin otse peatumise keelu märgi all seisvat luksusautot ja piilusin muidugi uudishimulikult aknast sisse. juhikohal istus linnapea. mulle tundus, et meie pilgud kohtusid, aga ma kindel ei ole, sest järgmisel hetkel kihutas ta (suunda näitamata) minema ja sõitis järgmise foori alt punase tulega läbi.

huvitav, kas see võiks päeva wildlife’ina kirja minna?

Advertisements

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s


%d bloggers like this: