if you weren’t here nothing would be the same

ükspäev küsis üks proua mult trollipeatuses teed “tuda, gde ranše vetšni ogon bõl”. imekombel isegi 1) teadsin, 2) suutsin vene keeles seletada. kõnealune trollipeatus, olgu öeldud, oli Koskla peatus suunaga Mustamäe poole, nii et liiga lihtsaks ta ülesannet mulle just ei teinud.

üks teine päev nägin otse peatumise keelu märgi all seisvat luksusautot ja piilusin muidugi uudishimulikult aknast sisse. juhikohal istus linnapea. mulle tundus, et meie pilgud kohtusid, aga ma kindel ei ole, sest järgmisel hetkel kihutas ta (suunda näitamata) minema ja sõitis järgmise foori alt punase tulega läbi.

huvitav, kas see võiks päeva wildlife’ina kirja minna?

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s