sooja mütsi panen ikka pähe jääauku

arvasin, et kogenud taliujujana pole mul enam vaja endale – teistest rääkimata – midagi tõestada ja seega ei motiveeri mind miski detsembrikuus pimedas lumises Eestis jääauku hüppama. ma ei pakkinud trikood kaasa ega midagi.

selgub aga, et perekonda ei saa valida.

mina vennaga jõuluõhtul Viitna järve ääres

(ei, endiselt keegi ei sundinud, lihtsalt vahel tehakse pakkumisi, millest on võimatu keelduda.)

6 kommentaari “sooja mütsi panen ikka pähe jääauku”

  1. Mul on hea meel, et sa Ameerikas karu ei kohanud, sest see oleks ikka väga suur kaotus olnud kui karu oleks su maha murdnud. Ühtpidi muidugi sobiks see su profiiliga ilusti kokku, kui su surmatunnistusel oleks kirjas: lahkus siit ilmast karu kõhus, aga teistpidi ma soovin sulle ikka väga pikka elu, et sa saaksid veel palju igasugu põnevaid asju teha ja muud uut ja huvitavat ellu saata :)

    Ma vabandan, et mu jõulutervitused nii suure hilinemiasega tulevad. Me endi jõulud tulid suure hooga peale ja ma ei pääsenud varem arvuti taha.
    Ilusat jõulupühade jätku, lõbusat Eestis olemist ning põnevat ja huvitavat uut aastat 2024!

  2. Uue aasta tervituseks selline postitusekõrvaline märkus, et ma kaalun goodreadsi konto tegemist puhtalt selleks, et saaks ka su vanu arvustusi lugeda. muidu üldse ei viitsiks, aga sinu arvustused…

    1. oo, ait2h :) kusjuures kui sa sellega natuke veel venitad, siis vb mul kujuneb v2lja mingi seisukoht Goodreads vs StoryGraph kysimuses ja 2kki siis ei olegi vaja Goodreadsi kontot teha. pysi lainel!

  3. Kasutan kommentaariumi, et küsida ühe rumala küsimuse Londoni Tube’i kohta. Ma ei leia kuidagi, kuidas Tubiga sõites terminalide vahel piletisüsteem teab, kus ma maha lähen? Loen, et kontaktivaba kaart toimib, Heathrow T5-st T3-e saab Tube’iga ja tasuta, aga kas väljudes peaks siis ka kaarti lehvitama?

    1. just, nii sisenedes kui väljudes piiksutad end jaamas väravast läbi, hoolega pead silmas, et mõlemal korral kasutad sama kaarti. Rongides (overground) on sama süsteem, bussisõidu hind ei sõltu vahemaast ja seal lehvitad ainult sisenedes.

Lisa kommentaar