i want to ride my bicycle

Johannes Pirita on tänases Päevalehes kirjutanud ära peaaegu kõik selle jutu, mis minul seoses autoregistrikeskusega südamel on olnud kogu aeg. Ehk siis et see on koht, kus tuleb jala käia vähemalt viis korda ja kuhu on jala samas peaaegu võimatu saada…

Ja siis ma olen täna päev otsa üritanud neile helistada, et end eksamile registreerida. Telefon kutsub, keegi ei vasta. Tundide kaupa. Lõpuks küsisin üldtelefonilt, mis värk. Selgub: “Seda telefoni võetakse siis vastu, kui leti ees järjekorda pole ja teenindajal pole dokumente, mida töödelda. Tulge kohale, siis saate kindlasti registreeruda.”

Sellist Eestit ei tahtnud.

Advertisements

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s


%d bloggers like this: