i want to ride my bicycle

Johannes Pirita on tänases Päevalehes kirjutanud ära peaaegu kõik selle jutu, mis minul seoses autoregistrikeskusega südamel on olnud kogu aeg. Ehk siis et see on koht, kus tuleb jala käia vähemalt viis korda ja kuhu on jala samas peaaegu võimatu saada…

Ja siis ma olen täna päev otsa üritanud neile helistada, et end eksamile registreerida. Telefon kutsub, keegi ei vasta. Tundide kaupa. Lõpuks küsisin üldtelefonilt, mis värk. Selgub: “Seda telefoni võetakse siis vastu, kui leti ees järjekorda pole ja teenindajal pole dokumente, mida töödelda. Tulge kohale, siis saate kindlasti registreeruda.”

Sellist Eestit ei tahtnud.

Advertisements

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s