mul on jumala pohhui sest sinust ei hooli ma

Tegelikult pole ma nõus kõigi nendega, kes Siimu juures arvavad, et sedelit rikkuda pole mõtet, sest keegi teine seda ei tee. Paistab just, et seekord rikuvad kõik ja ongi point sees. Aga ise tahan ma kindlasti e-hääletada ja seal rikkumise varianti pole, seega olen olnud sunnitud elu ja asjade üle järele mõtlema. Ei teagi nüüd, … Loe edasi “mul on jumala pohhui sest sinust ei hooli ma”

Tegelikult pole ma nõus kõigi nendega, kes Siimu juures arvavad, et sedelit rikkuda pole mõtet, sest keegi teine seda ei tee. Paistab just, et seekord rikuvad kõik ja ongi point sees.

Aga ise tahan ma kindlasti e-hääletada ja seal rikkumise varianti pole, seega olen olnud sunnitud elu ja asjade üle järele mõtlema. Ei teagi nüüd, kas seda tuleks nimetada protestihääleks või mis… aga jah, mina valin seekord kommuniste:) Sest mis teha, mu tegelike lemmikute Tallinnas pakutav kaks-ühes-pakett mulle ei sobi. Ja kui skaalat mööda kuhugi nihkuda, siis pigem vasakule kui paremale.

Ahjaa. Nii palju või vähe, kui ma olen tuttavatele maininud, et mina valin Vasakparteid, küsitakse ikka üle: “Aga millist parteid siis konkreetselt ikkagi?” Halloo, meie poliitiline maastik on siiski veidike laiem kui kolm koalitsioonierakonda ja ühed “pahad”…

One thought on “mul on jumala pohhui sest sinust ei hooli ma”

  1. Ma valin sedakorda ühe pedest sõbra, kelle valimislubadus on, et ta tellib linna raha eest Talna lahte Kangro Tauntsi käest 15 meetrit kõrge Mardi kuju, kus ma nagu kahlan läbi mere, kast õlut süles. See sümboliseeriks õlle toomist ja maksaks mitte vähem kui 15 miljonit krooni. Ausalt, tõesti lubas.

    Seeläbi olen nagu e-valimiste edulugu, sest ma tõesti ei viitsiks selle näruse kuju pärast ennast valimisjaoskonda vedada. Aga kodust laua tagant ju võib.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: