ei ma taha aga aastas korra ikka lähen närvi

Ma sõitsin lumelauaga mustadel nõlvadel ja olin terve nädal otsa mägede kunn, ausõna. Selle lihtsalt peab kirja panema enne, kui meelest ära läheb. Siin ei ole ma mitte millegi kunn, kõik asjad on juba ühe ööpäevaga üle pea kasvanud ja… ma pean tegema NII paljusid asju, mida ma teha ei taha! Lisaks veel tööd ka.

Ma sõitsin lumelauaga mustadel nõlvadel ja olin terve nädal otsa mägede kunn, ausõna.

Selle lihtsalt peab kirja panema enne, kui meelest ära läheb. Siin ei ole ma mitte millegi kunn, kõik asjad on juba ühe ööpäevaga üle pea kasvanud ja… ma pean tegema NII paljusid asju, mida ma teha ei taha!

Lisaks veel tööd ka.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: