it feels so good that it ought to be illegal

Eelmisele sissekandele kommentaariks: sellised pildid tekivad siis, kui oled sattunud liiga kõrge ja järsu mäe otsa ja otsustad sealt allasõitmise asemel kohvikus «Ай» paar rummiga teed juua. Päike paistab ja rumm saab otsa ja tuleb osta kohalikku konjakit ja ühel hetkel tekibki selline tunne, et lumelaud on su parim sõber ja maailma kõige ilusam ja … Loe edasi “it feels so good that it ought to be illegal”

Eelmisele sissekandele kommentaariks: sellised pildid tekivad siis, kui oled sattunud liiga kõrge ja järsu mäe otsa ja otsustad sealt allasõitmise asemel kohvikus «Ай» paar rummiga teed juua. Päike paistab ja rumm saab otsa ja tuleb osta kohalikku konjakit ja ühel hetkel tekibki selline tunne, et lumelaud on su parim sõber ja maailma kõige ilusam ja et talle tuleb teha reidikonto.

See viimane tunne läks pärast kainema peaga üle:) Päevitus, nohu ja reidipildid on siiamaani alles.

Ja järgmisel päeval läksime me tagasi Elbrusele (vt pildil tagaplaanil), mis on suur ja sõbralik mägi ja kust võibolla poleks pidanud ära tulemagi.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: