4 kommentaari “võida ära kõik mida võita saad”

  1. ma ise arvan seda juba mitu aastat, aga ma ei saa, mul kulub kogu raha lumelauatamise peale ära:D

    (ausalt, kaalusin varianti su brõnn ära osta, aga mu auto ei maksa pooltki nii palju, nii et ma ei saa kuidagi)

  2. noh brõnni hind on mingis ulatuses räägitav. poole peale just mitte, aga rääkimiseruum on sinna sisse arvestatud :) ma arvan et ma pean sulle lihtsalt paar sõitu tegema aprillis. saab selleks siis brõnn või keegi odavam, polegi vahet. aga sõitu sa vajad ja siis edasi tundub sulle juba, et lumelauale kulub ju ainult talvel, tsiklisõidu ajal autole ka ei kulu (nagu ka alkoholile :p) ja et üldse on see kõik vägagi tehtav.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: