here we are born to be kings we’re the princes of the universe

nojah, et uuesti rõhutada seda, kuidas alati läheb, siis: tulin Austriast suusareisilt tagasi avamata liitrise Bacardiga, kusjuures minnes kaasa ei võtnud mitte ühtegi. esimese päeva afterski järel olin siiski rohkem purjus, kui ma elus enne kell seitse õhtul olen olnud. ma tean nüüd kaht austria superhitti kah. üks käib nii, et “du hast die haare … Loe edasi “here we are born to be kings we’re the princes of the universe”

nojah, et uuesti rõhutada seda, kuidas alati läheb, siis: tulin Austriast suusareisilt tagasi avamata liitrise Bacardiga, kusjuures minnes kaasa ei võtnud mitte ühtegi.

esimese päeva afterski järel olin siiski rohkem purjus, kui ma elus enne kell seitse õhtul olen olnud. ma tean nüüd kaht austria superhitti kah. üks käib nii, et “du hast die haare schön” ja teine nii, et “einen stern der deinen namen trägt”. no ei ole väga head hitid:)

vahepeal rentisin endale kaheks tunniks mehe ka, lumelauainstruktori siis. see oli tõenäoliselt elu kõige paremini kulutatud sada eurot.

aga nüüd on küll lauahooaeg läbi ja võib hakata selle mootorrattavärgi peale mõtlema… üldse, ma lähen nüüd otsin oma rulluisud välja.

2 kommentaari “here we are born to be kings we’re the princes of the universe”

  1. oo, mul oli ükskord reisil kaasas selline instruktor, kes tekitas vastupandamatu kiusatuse väita, et ma näen lumelauda esimest korda elus ja vajan väga personaalõpet :D
    siis ma tulin õnneks selle peale, et me võime ju niisama ka koos sõita :D

    kus sa austrias käisid?

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: