but girl you make it hard to be faithful

homme saab täis kaks nädalat projekti “ostuvaba august” algusest. positiivsed küljed: * raha ei kulu eriti (no see oligi eesmärk, sest raha mul lihtsalt ei ole eriti. kui kellelgi minust nüüd hale hakkas, siis – ostke mu auto ära!) * prügi ei teki absoluutselt (seda ma teadsin enne ka, et suurem osa prügi on pakendid, … Loe edasi “but girl you make it hard to be faithful”

homme saab täis kaks nädalat projekti “ostuvaba august” algusest.

positiivsed küljed:
* raha ei kulu eriti (no see oligi eesmärk, sest raha mul lihtsalt ei ole eriti. kui kellelgi minust nüüd hale hakkas, siis – ostke mu auto ära!)
* prügi ei teki absoluutselt (seda ma teadsin enne ka, et suurem osa prügi on pakendid, aga kuna meie linnaosa ainus pakendiprügikast likvideeriti aasta aja eest, siis pole mul selle teadmisega midagi peale hakata)
* selle, et kodupood 1. augustist alates ainult kella kaheksani lahti on (wonder why:P), avastasin alles täna
* kuivainetekappi saab juba avada nii, et sealt midagi kaela ei kuku
* organism saab ohtralt kiudaineid (vt kuivainetekapp) ja küllastamata rasvhappeid (oliiviõli on peaaegu ainus mitte-kuivaine, mida mul kodus on)

negatiivsed küljed:
* on asju, mida ostmata siiski hakkama ei saa – tualettpaberi järel juba käisin ja kassitoitu tuleb ka hankida mõni päev (või julgeb keegi panustada sellele, et kass on nõus sööma tatraputru oliiviõliga?)
* ilma piimatoodeteta on päris nukker olla, sestap olen liitri keefiri ja pooleteise liitri piima jagu patustanud
* tõenäoliselt suren veel enne kuu lõppu värskete köögiviljade puudusesse, sest turul ei saa krediitkaardiga maksta
* pooled sel suvel keedetud moosid on juba otsas

ja tehniliselt võttes pole see pagana august veel poole pealgi. tahab siis keegi mu autot või?!

4 kommentaari “but girl you make it hard to be faithful”

 1. autot ma ei taha, küll aga pakun võimalust tulla korilema minu kuivainete kappi. pakisuppe ja pakipadasid oli seal vist selles osakonnas, mida ma pole poolteist aastat puudutanud.

 2. Oi Kittykene, lähme seenele! Ja ma võin sulle mett tuua. Kurke ei too, sest need olid minu arust kõik suhteliselt kibedad… Ja üleüldse hakkas mul sust nii kahju, et kutsuks sind lõunale – kui nt järgmine nädal veel elus oled, kas sobiks? Sel nädalal on ka minu lõunapausid täidetud kiirpudruga, kuna üks hiline audit vajab killimist.

 3. minu raha saatus, väga lühidalt kokku võetuna:

  * juuli alguses varastati mu rahakott koos märkimisväärse hulga sularahaga
  * juuli keskel ütlesid üles mu auto pidurid, mida tuli märkimisväärse hulga raha eest parandada
  * kuna mu auto oli kriitilisel hetkel paranduses, olin sunnitud kasutama rendiautot, mis tegelikult ei maknsudki märkimisväärset hulka raha, AGA
  * tegin rendiautoga kerge avarii ja kindlustuse omavastutuse summa oli, mnjah, märkimisväärne.

  veel lühidamalt kokku võttes: sitt juuli oli.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: