who can take tomorrow dip it in a dream

teate ju seda ütlemist “ega load ei sõida”? no vot ega load ei käi ka linna peal nahkjopes laiamas, kiiver näpus – see tuleb endal ära teha! (avastasin täna hommikul. tegelt mul on lihtsalt päeval õppesõit.)

teate ju seda ütlemist “ega load ei sõida”?

no vot ega load ei käi ka linna peal nahkjopes laiamas, kiiver näpus – see tuleb endal ära teha!

(avastasin täna hommikul. tegelt mul on lihtsalt päeval õppesõit.)

3 kommentaari “who can take tomorrow dip it in a dream”

  1. sa ära väga uljaks mine. käbi arvas, et selle siiliga võib sul probleeme tulla. üritasin välja pressida, millise kangi all ta sellega laiamas on käinud, aga ta ainult itsitas salakavalalt.

  2. vot selle siiliga on nii, et seda peab ise nägema. tegelt on seda terve linn täis. autodel, tsiklitel, kitty tagil… aga minu küljes siili ei näe, ja tai pohh, kui käbi selle mu tsiklile kleebib! ma olen seni õnnestunult ignoreerinud ka ta kutseid orkutis siili communityga liituda.
    aga mul on kuskil sahtlis üks väike siil, mille ma kunagi lubasin oma sõidupükste tasku külge õmmelda. hea mees, kes lubabki! kui õmmeldud, tõotasin, lähen ka communitysse! ma olen väga hea mees!

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: