all your dreams are made of strawberry lemonade

sarjast “sügavmõttelisi südaöiseid tähelepanekuid”: väikelapse hoidmine on nagu ratsutamine. kui laps/hobune on eelnevalt välja õpetatud ja kui sulle on tema märgisüsteemi tutvustatud, siis pole eriti keeruline. pärast veidikest harjutamist on lausa tore.

sarjast “sügavmõttelisi südaöiseid tähelepanekuid”: väikelapse hoidmine on nagu ratsutamine. kui laps/hobune on eelnevalt välja õpetatud ja kui sulle on tema märgisüsteemi tutvustatud, siis pole eriti keeruline. pärast veidikest harjutamist on lausa tore.

2 kommentaari “all your dreams are made of strawberry lemonade”

  1. nime vahetama just ei hakka (oleks see siseministri jaoks argument? ja mis oleks tuntumad hobusenimed?), aga ma pean vist tõesti loobuma hakkama sellest kassiparalleelist. alalõpmata me ju leiame ka, et “mio küll nii ei tee” või midagi sellist.

  2. ma tean ühte tuntud hobusenime (õigemini tuntud hobuse nime) – Palladium. eks sa ise muidugi tea, aga minu meelest sobib Arturile ta olemasolev nimi paremini tõesti:)

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: