sina mu arm kaunis ja karge süda mul sulata taas

nägin unes, et tallinna linnavalitsus otsustas võtta jääpurikad looduskaitse alla. vähemalt ilusamad. põhjendus: mille loodus on räästasse riputanud, seda ei pea inimene lõhkuma. ja üldse, inimene võib ringiga käia.

eelmisel päeval olin muidugi avatari ka vaadanud.

Advertisements

Üks vastus to “sina mu arm kaunis ja karge süda mul sulata taas”

  1. öö Says:

    mina olen üks inimene, kes täna leidis, et võib ringiga ka käia. astusin reipalt mööda graniidi tänavat, kahel pool majadel looduskaitsealused purikad. ilus oli, kuni taga asus minu suunas kiirendama üks maastur, kes gaasi andes küll ei tundunud arvestama, kas mul on kusagile karata. võibolla lootis oma kliirensile muidugi.

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s


%d bloggers like this: