sina mu arm kaunis ja karge süda mul sulata taas

nägin unes, et tallinna linnavalitsus otsustas võtta jääpurikad looduskaitse alla. vähemalt ilusamad. põhjendus: mille loodus on räästasse riputanud, seda ei pea inimene lõhkuma. ja üldse, inimene võib ringiga käia.

eelmisel päeval olin muidugi avatari ka vaadanud.

One thought on “sina mu arm kaunis ja karge süda mul sulata taas”

  1. mina olen üks inimene, kes täna leidis, et võib ringiga ka käia. astusin reipalt mööda graniidi tänavat, kahel pool majadel looduskaitsealused purikad. ilus oli, kuni taga asus minu suunas kiirendama üks maastur, kes gaasi andes küll ei tundunud arvestama, kas mul on kusagile karata. võibolla lootis oma kliirensile muidugi.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: