ja lõhnab angervaks ja tulilill ja ohakas

kui ma unes mõnd autot või muud sõidukit näen, siis on see alati “lihtsalt auto”, sest ma ei tee markidel ja mudelitel ka ärkvel olles vahet. aga see tsikkel, mille ma eileöises unenäos kuskilt Vabaduse puiesteelt ärandasin, oli küll raudselt KTM. mu alateadvus on saanud targemaks kui ma ise!

Advertisements

Üks vastus to “ja lõhnab angervaks ja tulilill ja ohakas”

  1. Mart Says:

    Siis ma tean, et KTMi ei maksa osta. :-P

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s


%d bloggers like this: