pools of sorrow waves of joy are drifting through my open mind

andsin endale vana-aasta-lubaduse: järelejäänud detsembri jooksul sorteerin ära oma trans-siberi reisi pildid ja kirjutan reisikirja ka.

seniks mõned kultuurisoovitused:

* A History of the World in 100 Objects – BBC ja British Museumi koostööprojekt, millest podcastide osa on oluliselt huvitavam kui need esemed ise (ehkki ma käisin neid ka vaatamas ja mõned olid päris kenad). Andis aasta aega kuulata küll, aga selle aastaga sain ka ajaloost rohkem teada kui koolis kaheksa aastaga:)

* Sunflower Seeds – ma ei mõista muidu igasuguseid visuaalseid taieseid eriti, aga seekord juhtus küll nii, et kunst rääkis minuga! Lihtsalt, saate aru, 1600 hiinlasel lasti KÄSITSI maalida SADA fucking MILJONIT portselanist päevalilleseemet ja need puistati kõik Tate Moderni turbiinihalli põrandale ja nad näevad välja nagu päris ja see kõik tekitab uskumatul hulgal mõtteid ja seoseid, eriti, kui oled hiljuti just Hiinasse sattunud.

* Rare Exports – jõuluvana, piparkoogid ja päkapikud pole enam iial need, mis enne selle filmi nägemist. minuga samal ajal kinos olnud britid said tõenäoliselt tunda seda, mida mina tavaliselt briti huumori suhtes tunnen (“WTF?”) – selgub, et hoopis soome huumor on see, mis mulle sobib.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: