aga laulu jätta ma ei saa ei saa

Jupile tänud pulgakommivihje eest. Üle ootuste lõbus oli;)

Hommikusöögi kõrvale sai Smilersit ja Võrtsjärvel andis uisutada küll, ehkki jää ei olnud just nii väga sile kogu aeg ja lume alt ei saanud aru, millal täpselt ta ei ole sile:) Me kukkusime mõned korrad. Ja kalamehe lähedal hakkas jää ragisema ja me kartsime ja tulime tagasi.

Me muidugi laulsime. Pilli saatel ja maki saatel ja filmi saatel ja a cappella, igat moodi, ühel häälel ja mitmel. Kui ma iganädalaste kooriproovideta veel suudaksin elada, siis kooripidudeta küll ei suudaks – sellest ajast, kui ma muudele laulmisega pidudele ei satu… Ja, mis seal salata, viisipidav seltskond on boonuseks.

Vahel ma tahaks kirjutada asju ja siis ma ei saa, sest ma ei tea, kes siin lugemas käib. Inimesed on ka nii tobedad. Igasugused vanad tuttavad siis. Nad teevad kõik aeg näo, et nad ei loe mu blogi ja ei tea, et see on olemaski – ja ühel hetkel tuleb välja, et tegelt nad on kogu aeg lugenud. No misjaoks see tsirkus?

Advertisements

4 thoughts on “aga laulu jätta ma ei saa ei saa

  1. Ausõna, ma käin lugemas ja ei tee mingit nägu pärast sest me ei ole tuttavad. Seega, kirjuta ikka asju ka.

  2. Piinlik lugu suisa. Ära nüüd siis pahanda, eksole? Ma ikka loen vahest neid blogisid, mida lugedes hea tunne sisse tuleb. Ja kuna ma ise eriline kirjaoskaja ei ole, ja ega mul midagi eriti öeldagi poleks, siis ma olen siuke vaiksemat sorti lugeja :)

  3. aga seda tean ma ju ammuilma, et sina, Jupi, loed:) sest et sa oled kommenteerinud. ja sa pole teinud ka mu jaoks nägu, et sa ei loe. aga mõned teevad:(

  4. Mina ei tea, et see olemas on, aga ikka loen. Või noh, lugesin präägu. Sattusin täitsa juhuslikult (foto.diip.ee asemel kogemata teller.diip.ee sisestades:) Palun vabandust, aga ei luba ka, et enam ei tee, sest internet on nii keeruline koht ja ekslemine on normaalseisund;)

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s