ma olen kuul

Mu juuksur rääkis, kuidas ta filmides näitlejate soenguid vaatab. Vahel muud ei vaatagi. Trammis ja tänaval vaatab vähem – ainult siis, kui ilusal inimesel on kole soeng, paneb tähele.

Sellest ajast, kui ma hakkasin kampsunit kuduma, vaatan mina inimeste kampsuneid. Et mis kude ja kuidas kokku õmmeldud ja nii. Jube põnev on. Aga tegelikult ei peaks tööajast sellist asja tegema, sest ma pean hoopis kuulama, mida need inimesed mulle räägivad, mitte vaatama, mis neil seljas on:)

Minu professionaalne kretinism avaldub põhiliselt selles, kuidas ma räägin. Riskihaldus ja projektijuhtimine ees ja taga. Muidu ei pane tähelegi, aga kui ma uude seltskonda satun (nagu nüüd viimati nädalavahetusel), siis teevad inimesed mu sõnakasutuse kohta märkusi. Enamasti vist mitte kiitvaid. Kõige hullem on see, et mida rohkem ma joonud olen, seda hullemaks läheb – sõnu “elimineerima” ja “jätkusuutlik” ma kaine peaga tegelikult ei kasutagi:)

Advertisements

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s