maybe i’m guilty

Kas see blogikommentaaridesse spämmi postitamine käib mingite robotitega või teeb keegi seda käsitsi? Jubedalt on ära tüüdanud. Kuhugi mitme kuu vanuste postide külge pannakse, et ma tähele ei paneks, aga ma ikka leian üles:) Kas ma saan mingeid IP-sid kuidagi ära blokeerida või mis ma tegema pean, et nad järele jätaks, ah?

Advertisements

One thought on “maybe i’m guilty

  1. Sellega on nii, et Movable Type laseb sul ip-d bännida küll kuid need spämmerid teevad kommentaare iga kord uue ip pealt. Mul on mingi üks püsispämmer, kes on iga kord uue ip-ga. Aga ehk aitab MT mootori uuema versiooni vastu vahetamine – nad ise väidavad küll, et kommentaarispämmide ohjamine on uue mootoriga parem/lihtsam…

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s