maybe i’m guilty

Kas see blogikommentaaridesse spämmi postitamine käib mingite robotitega või teeb keegi seda käsitsi? Jubedalt on ära tüüdanud. Kuhugi mitme kuu vanuste postide külge pannakse, et ma tähele ei paneks, aga ma ikka leian üles:) Kas ma saan mingeid IP-sid kuidagi ära blokeerida või mis ma tegema pean, et nad järele jätaks, ah?

Advertisements

Üks vastus to “maybe i’m guilty”

  1. Jüri Says:

    Sellega on nii, et Movable Type laseb sul ip-d bännida küll kuid need spämmerid teevad kommentaare iga kord uue ip pealt. Mul on mingi üks püsispämmer, kes on iga kord uue ip-ga. Aga ehk aitab MT mootori uuema versiooni vastu vahetamine – nad ise väidavad küll, et kommentaarispämmide ohjamine on uue mootoriga parem/lihtsam…

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s


%d bloggers like this: