my head speaks a language i don’t understand

Ma olen vahel näinud selliseid unenägusid, kus mul on auto ja ma ei mäleta, kuhu ma selle parkinud olen ja otsin seda siis mööda linna taga. Öö otsa. Aga eile oli selline autounenägu, mida võib vist luupainajaks nimetada. Oli nii, et mu emal oli auto ja ta ei tahtnud seda ise juhtida ja siis mina pidin seda tegema ja asusin õhinal asja kallale, sest ma ju oskan autot juhtida:) Aga kõik asjad olid valesti. Juhiiste oli liiga kaugel taga ja ei käinud ettepoole ja ma ei ulatunud pedaalideni. Üldse oli parempoolse rooliga auto:) Peeglid näitasid kuhugi metsa ja reguleerida ei andnud. Ühtegi liiklusmärki ei olnud. Kogu aeg tulid teised autod keset teed vastu ja ma sain aru, et ma sõidan ühesuunalise liiklusega tänavatel vastassuunas. Jube hirm oli ja ma muudkui mõtlesin, et millal ma ometi kohale jõuan (ma muide ei teadnud, kuhu ma sõitma pean, ja mingi täiesti võõras linn oli), aga ikka ei jõudnud ja pidi edasi sõitma. Ja nii terve öö:(

Öelge veel, et see sõiduõppimine on mu närvikava terveks jätnud:P

(muidu mul läheb nii, et ma olin sunnitud sõiduõpetajat vahetama ja uus ei lase mind enne eksamile, kui ma hakkan käiku vahetama nii, et kuulda ei ole, ja harjun vajutama pidurit enne kui sidurit. mis tähendab ilmselt, et mitte kunagi.)

Advertisements

6 thoughts on “my head speaks a language i don’t understand

 1. mul oli ka autokooliga nii, et üks õpetaja pidi ära minema teisele tööle ja mulle määrati uus. eelmine õpetaja oli mulle just öelnud, et ma olen eksamiks valmis ja siis oli uue õpetajaga esimene sõit ja kõik läks igatepidi valesti ja ta ütles, et ma ei saa eksamile niipea :) ma hakkasin nutma peale seda esimest tundi uue õpetajaga. aga siis sõitsime ikka jälle ja jälle ja varsti tuli eksam ka ja tegin ära nigu niuhti ja nüüd on kõik automured ammu unustatud :)

 2. Hei, palun ole mu autoga teinekord ettevaatlikum! Paljugi mis oleks võinud juhtuda ühesuunalisel tänaval vastasuunas sõites. Võibolla läheb mul oma autot endal mõnes nightmares vaja.

  Sinu armastav

  ema

 3. Sina, kulla emme, muide, magasid selles unenäos auto tagaistmel rahulikult ja ei saanud üldse olukorra kriitilisusest aru:) ja mingi sinu meessõber oli ka ja see küll mölises kõik aeg, vat.

 4. olen lapsest saadik autosõitu unes näinud…

  ja suur oli pettumus, kui selgus, et tegelikkuses rooli taga istudes ei olnnud mul sellest midagi kasu :(

  oi, kui pettunud endas olin. sõitma ei õppinudki, eksami tegin miskipärast ikka ära.

  nüüd on aastaid möödas, sõidan iga päev. tagurdada ikka ei oska. kui näete tumedat opel vectrat tähekombinatsiooniga apv, siis hoidke igaks juhuks ohutusse kaugusesse :D

  lõbus on lugeda, tuleb enda autokooliaeg meelde – jänespüksist õpetaja ja kottpimedas platsisõidud.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s