searching seek and destroy

Miole pandi mikrokiip. Ma arvan, et nad progesid ta selle käigus kuidagi ümber – tema sihitu vägivald kõigi ettejuhtuvate inimeste vastu on asendunud üksikute rafineeritud sigaduste läbiviimisega (näiteks potilille metoodiline väljakaevamine ja mulla laotamine köögipõrandale). Ülejäänud aja on ta hea – ei hulla, ei puutu kedagi, parandab priimust;) No ei paranda tegelt ja hullab ka … Loe edasi “searching seek and destroy”

Miole pandi mikrokiip. Ma arvan, et nad progesid ta selle käigus kuidagi ümber – tema sihitu vägivald kõigi ettejuhtuvate inimeste vastu on asendunud üksikute rafineeritud sigaduste läbiviimisega (näiteks potilille metoodiline väljakaevamine ja mulla laotamine köögipõrandale).

Ülejäänud aja on ta hea – ei hulla, ei puutu kedagi, parandab priimust;) No ei paranda tegelt ja hullab ka üksjagu, aga ei sea seejuures kellegi elu ohtu; on armas, nurrub palju ja aegajalt isegi magab öösiti.

Ja loomaarst kinnitas, et ta on ikka tõesti plika. Ma olen ju kogu aeg rääkinud, et kolmevärvilised kassid on emased!

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: