a little girl with nothing wrong is all alone

Ma ei kirjuta midagi, sest ma olen haige ja mossis ja tahaks kõige kallal ainult iriseda. Ainult üks näide. Installisin endale eile paljuhaibitud skaibi, mis teatas mulle reipalt, et ma võin seal kuskil midagi või kedagi “ülesse” leida. Ülesse?! Ma kujutan elavalt ette, kuidas kõik skaibi Tallinna kontori töötajad saavad alailma umbes selliseid iimeile, et … Loe edasi “a little girl with nothing wrong is all alone”

Ma ei kirjuta midagi, sest ma olen haige ja mossis ja tahaks kõige kallal ainult iriseda.

Ainult üks näide. Installisin endale eile paljuhaibitud skaibi, mis teatas mulle reipalt, et ma võin seal kuskil midagi või kedagi “ülesse” leida. Ülesse?! Ma kujutan elavalt ette, kuidas kõik skaibi Tallinna kontori töötajad saavad alailma umbes selliseid iimeile, et “homme tuleb jälle üks ajakirjanik meid vaatama, pange puhtad pluused selga ja ärge pesemata taldrekuid pliita kõrvale vedelema jätke.”

Ja pärast seda laulab reibas lauljatar mulle raadios veel sellest, kuidas asjad pole alati must-valged, mõnikord olevat ühtmoodi, aga vahest jälle teistmoodi. Vahest tõesti. Aga mina tahaks vahel, et ma võiks elada keelekeskkonnas, kus kõigil ei ole nii kuradi pohhui, mida nad räägivad või kirja panevad.

3 kommentaari “a little girl with nothing wrong is all alone”

  1. Ma kujutan selle peale omakorda elavalt ette, kuidas Skype’i kontor on nagu Mõhu ja Tölpa pesa, kus räpased taldrekud vedelevad pilla-palla laiali. Ning kuidas Teller röhitseb, sügab läbi võidund pluuse kõhtu ja läheb toob kuuri alt puid, et oleks mida pliita alla panna :)

    Eelkirutaja eeskujul: “Päikest!”

    Sest kui ma kirjutan alla “päikest”, siis on kohe näha milline kuradi variserlik rõõmsameelne lillelapsest oinapea ma olen.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: