you’re enchained by your own sorrow

Ma saan aru, et see on veidike lapsik, aga mina olen täna õiguskantsleri peale solvunud ja tige, sest minu meelest räägib ta asjadest, millest ta piisavalt aru ei saa… ehk siis lahmib. Pettunud olen ka, sest enne ma pidasin teda päris mõistlikuks meheks.

Asja enda teemal ei taha ma üldse rääkida; kõik, mis öelda saab, on juba ära ka öeldud.

Advertisements

Üks vastus to “you’re enchained by your own sorrow”

  1. Mart Parve Says:

    Mõtled isikukooditeemalisi sõnavõtte? Ära pahanda Allariga. Ta ongi mõistlik vend ja praegu ajab ta lihtsalt jonni, kuna Sertkeskus lubas talle RIAs toimunud kohtumisel, et “uurib” võimalusi ldapinduse ümber tegemiseks, ja siis lihtsalt “kadus ära”. Unustas tagasi helistada. Iseasi, kui sobilik on nii tähtsale mehele jonnimine, aga eks ta ole ka inimene :)

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s


%d bloggers like this: