you’re enchained by your own sorrow

Ma saan aru, et see on veidike lapsik, aga mina olen täna õiguskantsleri peale solvunud ja tige, sest minu meelest räägib ta asjadest, millest ta piisavalt aru ei saa… ehk siis lahmib. Pettunud olen ka, sest enne ma pidasin teda päris mõistlikuks meheks. Asja enda teemal ei taha ma üldse rääkida; kõik, mis öelda saab, … Loe edasi “you’re enchained by your own sorrow”

Ma saan aru, et see on veidike lapsik, aga mina olen täna õiguskantsleri peale solvunud ja tige, sest minu meelest räägib ta asjadest, millest ta piisavalt aru ei saa… ehk siis lahmib. Pettunud olen ka, sest enne ma pidasin teda päris mõistlikuks meheks.

Asja enda teemal ei taha ma üldse rääkida; kõik, mis öelda saab, on juba ära ka öeldud.

One thought on “you’re enchained by your own sorrow”

  1. Mõtled isikukooditeemalisi sõnavõtte? Ära pahanda Allariga. Ta ongi mõistlik vend ja praegu ajab ta lihtsalt jonni, kuna Sertkeskus lubas talle RIAs toimunud kohtumisel, et “uurib” võimalusi ldapinduse ümber tegemiseks, ja siis lihtsalt “kadus ära”. Unustas tagasi helistada. Iseasi, kui sobilik on nii tähtsale mehele jonnimine, aga eks ta ole ka inimene :)

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: