koidukiiri taevast alla hommik oma soojast sülest kallab

Esimese jaanuari hommikul kuulsin ma lipuheiskamise hümni koju ära, oli ilmselt tavalisest vaiksem pühapäevahommik ja minul aken praokil. Aga kuigi pool kümme võib olla veidi varajane aeg, et uusaastahommikul ärkvel olla, on see siiski way liiga hiline aeg päikese tõusmiseks, mh?:(

Esimese jaanuari hommikul kuulsin ma lipuheiskamise hümni koju ära, oli ilmselt tavalisest vaiksem pühapäevahommik ja minul aken praokil. Aga kuigi pool kümme võib olla veidi varajane aeg, et uusaastahommikul ärkvel olla, on see siiski way liiga hiline aeg päikese tõusmiseks, mh?:(

One thought on “koidukiiri taevast alla hommik oma soojast sülest kallab”

  1. Pool kymme 1. jaanuari hommikul on väga norm aeg juba üleval olemiseks.

    Aga selle Päikese tõusmisega mede boreaalses depreshuunis on nii, et enamuse ajast peab Päike hommikuti ikka enne sinus eneses tõusma ja poole päeva peale veab ta end ka Taevasse. vot nii. ja Alanul sulle Soovide täitumist ja hulgim Unistusi!

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: