ja ei keegi saa tulla me vahele kui vaid taevaste lindude teod

Kuulge, ma olen siin mõelnud… mulle täitsa meeldib see partnerluse registreerimise idee alternatiivina abielule. Ükskõik siis, kas sama- või erisooliste inimeste vahel (ja ma ei saa absoluutselt aru, miks nii paljude jaoks on nii oluline, et seda samasooliste vahel ei oleks. elage oma elu, mis teil on kade meel lihtsalt või?) Ega mul abielu vastu … Loe edasi “ja ei keegi saa tulla me vahele kui vaid taevaste lindude teod”

Kuulge, ma olen siin mõelnud… mulle täitsa meeldib see partnerluse registreerimise idee alternatiivina abielule. Ükskõik siis, kas sama- või erisooliste inimeste vahel (ja ma ei saa absoluutselt aru, miks nii paljude jaoks on nii oluline, et seda samasooliste vahel ei oleks. elage oma elu, mis teil on kade meel lihtsalt või?)

Ega mul abielu vastu ka midagi pole. Ma olin ükskord abielus ja see oli täitsa tore, kuni see kestis:) aga olgem ausad, läheb aega, enne kui ma jälle sellise asja viitsin ette võtta. Seniks võiks leiduda mingi light-versioon, millega ei käiks traditsiooniliselt kaasas nimevahetust, loori ja vanaema informeerimist kogu projektist. Traditsioone võib muidugi ignoreerida praegu ka (abiellumise saab enda jaoks teha sama lihtsaks ja vähepidulikuks kui lahutuse – kaks visiiti perekonnaseisuametisse kuuajase vahega), aga vanaema solvuks, uskuge mind.

Ma jätaks küll hea meelega abiellumise neile, kes just sellest unistavad, ja võtaks ise võimaluse oma kooselu ära vormistada ja mõned asjaajamised selle võrra lihtsamaks teha.

One thought on “ja ei keegi saa tulla me vahele kui vaid taevaste lindude teod”

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: