olgu see uni sul minust ehk leiad mus midagi hääd

Enne, kui ma pingviinifilmi vaatama läksin, seletasin kõigile suure suuga, kuidas see on täpselt nagu pingviinipoeg Lolo multikas, ainult et ilma röövkajakateta. Selline mulje oli mu sisukokkuvõtte ja arvustuste põhjal tekkinud. Tõde oli see, et ka röövkajakad olid täiesti olemas:) Muidu oli tõesti täpselt seesama lugu, ainult pingviinid olid päris ehtsad keiserpingviinid, mitte joonistatud… ja … Loe edasi “olgu see uni sul minust ehk leiad mus midagi hääd”

Enne, kui ma pingviinifilmi vaatama läksin, seletasin kõigile suure suuga, kuidas see on täpselt nagu pingviinipoeg Lolo multikas, ainult et ilma röövkajakateta. Selline mulje oli mu sisukokkuvõtte ja arvustuste põhjal tekkinud.

Tõde oli see, et ka röövkajakad olid täiesti olemas:)

Muidu oli tõesti täpselt seesama lugu, ainult pingviinid olid päris ehtsad keiserpingviinid, mitte joonistatud… ja Lolo-multikas olid keiserpingviinid ju hoopis need ülbed, kellele Lolo ja Pepe “Lollakad!” karjusid.

Ja kaks muna saab muneda ainult multikapingviin, pärispingviin nii loll ei ole, sest ära haududa suudab ta ainult ühe ja sellegi hädavaevu.

One thought on “olgu see uni sul minust ehk leiad mus midagi hääd”

  1. ilus elu, ilus pingviinide elu

    ja ilus muusika

    i want to live in paradise, i want to live in the south..

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: