tead on oodata mitte osa vaid kõike

Norras lauatamas käia oli muidugi überlahe, aga nüüd järgneb paar kuud karmi säästurežiimi… Hambaarsti juurde ei lähe (13 krooni eest sai 450-se paki hambatikke, elab ära küll), loomaarsti juurde ei lähe (mis sest tubasest kassist ikka steriliseerida), libedasõidu koolitusele ei lähe (load saavad läbi, aga pohhui, bensuraha nagunii pole) ja söögiks on suusareisist üle jäänud … Loe edasi “tead on oodata mitte osa vaid kõike”

Norras lauatamas käia oli muidugi überlahe, aga nüüd järgneb paar kuud karmi säästurežiimi… Hambaarsti juurde ei lähe (13 krooni eest sai 450-se paki hambatikke, elab ära küll), loomaarsti juurde ei lähe (mis sest tubasest kassist ikka steriliseerida), libedasõidu koolitusele ei lähe (load saavad läbi, aga pohhui, bensuraha nagunii pole) ja söögiks on suusareisist üle jäänud kuivained (menüü: kaerahelbepuder, tatrapuder, tangupuder, riisipuder. Pühapäeviti puljongikuubikutega. Vabariigi ja Tartu rahu aastapäevadel lihakonserviga).

Tegelt oleks hädasti tarvis voodi osta.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: