tulen su juurde ma olen su öö

Surnud presidente igale maitsele. Mulle meeldib, et Meri ei pidanud surema nii nagu Milosevic. Mitte üheski mõttes. Ilusasti elatud ja lõpetatud elu. Ma ei tea, mul on pärast selle Gene O’Kelly raamatu lugemist kogu aeg see mõte peas, et igaüks võiks enda järelt kenasti ära koristada enne suremist. Vaadata, et ei jääks lahtisi otsi ja … Loe edasi “tulen su juurde ma olen su öö”

Surnud presidente igale maitsele.

Mulle meeldib, et Meri ei pidanud surema nii nagu Milosevic. Mitte üheski mõttes. Ilusasti elatud ja lõpetatud elu. Ma ei tea, mul on pärast selle Gene O’Kelly raamatu lugemist kogu aeg see mõte peas, et igaüks võiks enda järelt kenasti ära koristada enne suremist. Vaadata, et ei jääks lahtisi otsi ja lõpetamata asju ja mingit sodi maha. Öelda kenasti head aega ja kustutada enda järelt tuled.

Alati muidugi ei ole aega selleks kõigeks.

Seda pean küll tunnistama, et uudistetarbijana olen ma kõvasti rohkem intrigeeritud teadetest selle kohta, kuhu Milosevic maetakse ja kas ta naine saab matustele minna, kui neist kümnetest südamlikest Meri-meenutustest (mis, veame kihla, on enamusel meenutajatest juba paar nädalat – kui mitte kuud – sahtlis ootamas olnud).

2 kommentaari “tulen su juurde ma olen su öö”

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: