kõik toimub vägagi ilmsi mu enese ees

Ma arvasin tegelikult, et see, kuidas ma ükspäev erootikapoes käisin, pole eriti blogging matter – aga erinevates eravestlustes selgus, et teema vastu valitseb ootamatult suur huvi, võiks isegi öelda, et nõudlus. aga tegelikult ütleb see link (mis, nagu isegi arvata võite, ei ole just päris office-safe) kõik ära. Jah, see pood asub Maardus keset apokalüptilist … Loe edasi “kõik toimub vägagi ilmsi mu enese ees”

Ma arvasin tegelikult, et see, kuidas ma ükspäev erootikapoes käisin, pole eriti blogging matter – aga erinevates eravestlustes selgus, et teema vastu valitseb ootamatult suur huvi, võiks isegi öelda, et nõudlus.

aga tegelikult ütleb see link (mis, nagu isegi arvata võite, ei ole just päris office-safe) kõik ära. Jah, see pood asub Maardus keset apokalüptilist tööstusmaastikku. Jah, see on 570 ruutmeetrit suur; jah, seal võib veeta tunni või enam, sest valik on lihtsalt nii suur. Jah, see on igal õhtul kella üheksani lahti. Tõeline kaubamaja.

Kaardiga saab maksta, teenindus on meeldiv ja patareid antakse tasuta kaasa:)

2 kommentaari “kõik toimub vägagi ilmsi mu enese ees”

  1. õu. jee. mida ma sellest kohast ostsingi viimane kord? eriti pika ja eriti kõva puuritera? kõlab igatahes sümbolistlikult. kui välja mõtleks, mida mul sealt vaja võiks olla, siis võiks ju isegi shoppingule minna.

  2. Sõitsin sealt minagi täna mööda. Täesti müstika, et keset tööstusrajooni selline koht asub. Aga eks ka tööline on inimene ja taha rõõme nautida.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: