oh my friend we have the strangest ways

Ma kinkisin emale jõuludeks need sõnnikuussid, mida (keda?) ta tahtis. Ülejäänud perekond ei olnud millegipärast nii väga vaimustatud nende ilmumisest jõululauda. See oli lõbus. Kurb on aga see, et kuna ussid elasid enne nädal aega minu juures, jõudsin ma neisse sügavalt kiinduda ja kodu on täna ilma nendeta nii tühi, nii tühi… Ootan kannatamatult pühade … Loe edasi “oh my friend we have the strangest ways”

Ma kinkisin emale jõuludeks need sõnnikuussid, mida (keda?) ta tahtis. Ülejäänud perekond ei olnud millegipärast nii väga vaimustatud nende ilmumisest jõululauda. See oli lõbus.

Kurb on aga see, et kuna ussid elasid enne nädal aega minu juures, jõudsin ma neisse sügavalt kiinduda ja kodu on täna ilma nendeta nii tühi, nii tühi… Ootan kannatamatult pühade lõppemist, et nurgapealne zoopood uksed avaks ja mulle kiiresti uued müüks.

Sellest ma isegi ei räägi, et teepaksu ja mandariinikoori pole nagu kuhugi panna.

One thought on “oh my friend we have the strangest ways”

  1. aga kas nad sul selle nädalaga ei paljunenud? ehk paljunevad ema juures veel natuke ja ta saab omakorda osa sulle kinkida? milleks siis kohe osta… tarbimisühiskond :)

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: