you can’t fool the future and hell is what you get

Vana aasta kokkuvõtteid: null. Ei, siiski üks: “War in Wonderland” oli kahtlemata aasta album mu jaoks. Uusaastalubadusi: null. Muidu plaane uueks aastaks: kaks. Nädala lõpus Elbrusele oma uue lauaga laiama ja juunis Rabarockile. Ega ma ei teaks, aga nende eest on mul juba makstud, nii et tuleb loota. Mu blogi peegeldab sajaprotsendiliselt mu reaalsust – … Loe edasi “you can’t fool the future and hell is what you get”

Vana aasta kokkuvõtteid: null. Ei, siiski üks: “War in Wonderland” oli kahtlemata aasta album mu jaoks.

Uusaastalubadusi: null.

Muidu plaane uueks aastaks: kaks. Nädala lõpus Elbrusele oma uue lauaga laiama ja juunis Rabarockile. Ega ma ei teaks, aga nende eest on mul juba makstud, nii et tuleb loota.

Mu blogi peegeldab sajaprotsendiliselt mu reaalsust – põhiliselt eimidagi ja siis vahel harva mingid fragmendid, mis tunduvad hetkeks märkimisväärsed, aga kui nad kirja panna, siis enam ei tundugi eriti. Ja siis veel natuke eimidagi.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: