prostitutsioon ja pätid ning siiski on hea linn see

Kunagi lubasin ma hakata jagama noortele tütarlastele näpunäiteid, kuidas oma elu lõbusalt, aga samas jätkusuutlikult elada. Või no kuidagi umbes nii see kõlas, ma ei viitsi linki otsida:) Aga siit tuleb nüüd küll üks hea vihje (nii tütarlastele kui kõigile teistele): kui veedad parema osa oma noorest elust mööda Euroopat ringi hääletades, siis hangi üks … Loe edasi “prostitutsioon ja pätid ning siiski on hea linn see”

Kunagi lubasin ma hakata jagama noortele tütarlastele näpunäiteid, kuidas oma elu lõbusalt, aga samas jätkusuutlikult elada. Või no kuidagi umbes nii see kõlas, ma ei viitsi linki otsida:) Aga siit tuleb nüüd küll üks hea vihje (nii tütarlastele kui kõigile teistele):

kui veedad parema osa oma noorest elust mööda Euroopat ringi hääletades, siis hangi üks hea ja vastupidav Euroopa teede atlas (mul endal näiteks on Hallwagi oma) ja KIRJUTA ÜLES (näiteks tagakaane siseküljele), millal ja kus sa sellega käinud oled!

Esiteks on seda muidugi lihtsalt endal lahe vaadata ja sellega saab teiste ees poosetada ja selle abil annab kokku arvutada igasuguseid muljetavaldavaid numbreid, näiteks et mitu ringi ümber maakera sa juba hääletanud oled. See on see lõbus osa. Aga jätkusuutlik on see sellepärast, et ühel hetkel oled sa 27 aastat vana, kibestunud ja ületöötanud… ja pead mingisse ankeeti kirja panema viimase 10 aasta jooksul külastatud välisriigid. Vat sel hetkel on sellest vanast atlasenärakast vähemalt sama palju rõõmu kui omal ajal Prantsusmaa kiirteedel orienteerudes…

Veel vanakooli nippe atlase osas: kaaned tasub mingi tugeva kilega üle tõmmata ja kui bensukast osta see ovaalne EST-kleepekas, mis tegelikult peaks auto küljes käima, ja see atlase tagakaanele kleepida, siis on ükskõik kust jube lihtne koju tagasi hääletada.

7 kommentaari “prostitutsioon ja pätid ning siiski on hea linn see”

  1. minule tõi jõuluvana sellise sel aastal. alles. seni olen riigiti või piirkonniti eraldi kaarte ostnud, sest nii kapitaalselt pole reisinud, et suuri euromaanteid pidi vaja orienteeruda.
    aga mu lapse üks vanaemadest kinkis nüüd ja ütles “ma mõtlesin, et äkki lähed reisima”. arvestades, et kutt on alles kolmekuune, järeldan ma sellest ainult üht: ta loodab arturi nädalaks enda juurde saada. ja kaardil on kirjas “valid until 2008”. mul on kiire.

  2. Lähed USAsse?

    Endal on atlased riikide kaupa, aga peamiselt selle pärast, et ma ei hääleta vaid sõidan ise/loen autojuhtidele kaarti (seda viimast enam ja parema meelega). Siis saab atlaste kaupa ka külastatud riike kokku arvata.

  3. Julgen väita, et USA on ägedam. Ma pole seal küll kordagi käinud aga riigisaladuse luba on mul olnud küll ja selle juures oli kõige põnevam osa just selle saamise protsess, kõik järgnev oli väga igav :)

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: