smile like you mean it and let yourself let go

Raamatusoovitus: “Eesti Vabariigi naisministrid. Koguteos naistest poliitika tipus” Arutlevaid artikleid ma ausalt öeldes alguses ei viitsinudki lugeda, aga kõik need intervjuud on nii ägedad. Selline omamoodi lühiülevaade Eesti ajaloost viimase 15 (ähh, see 15 on mingi vananenud klišee. peaaegu 20 ju tegelikult.) aasta jooksul. Mu lemmikkoht oli see, kus Lagle Parek ütles, et Ain Seppik … Loe edasi “smile like you mean it and let yourself let go”

Raamatusoovitus: “Eesti Vabariigi naisministrid. Koguteos naistest poliitika tipus”

Arutlevaid artikleid ma ausalt öeldes alguses ei viitsinudki lugeda, aga kõik need intervjuud on nii ägedad. Selline omamoodi lühiülevaade Eesti ajaloost viimase 15 (ähh, see 15 on mingi vananenud klišee. peaaegu 20 ju tegelikult.) aasta jooksul. Mu lemmikkoht oli see, kus Lagle Parek ütles, et Ain Seppik on paheline:)

Pärast lugesin ikka artikleid ka, suurem osa seda juttu oli ju teada, aga paar päris huvitavat iva leidsin siiski enda jaoks.

Võibolla ma hakkan ka ministriks, kui ma suureks saan.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s