silmapiir on lähedal elu seljataga

Seoses oma vana ea ja küünilise meelega ei vaevu ma tegelikult eriti tihti mõtlema sellele, mida teised inimesed minust küll arvata võivad. Vahel siiski tuleb ette – näiteks täna, kui ma sõitsin läbi linna kõigi liiklusummikute, auto kohutavalt mürisemas (summutiga on mingi jama), No-Big-Silence põhja keeratud ja rahvariided seljas.

Seoses oma vana ea ja küünilise meelega ei vaevu ma tegelikult eriti tihti mõtlema sellele, mida teised inimesed minust küll arvata võivad. Vahel siiski tuleb ette – näiteks täna, kui ma sõitsin läbi linna kõigi liiklusummikute, auto kohutavalt mürisemas (summutiga on mingi jama), No-Big-Silence põhja keeratud ja rahvariided seljas.

3 kommentaari “silmapiir on lähedal elu seljataga”

  1. minul tekkis sarnane mure, eriti seoses politseiga, kui ma kord laenasin sõbra autot, et olengult hetkeks poodi minna. sõber viskas võtme ja see oli ka kõik, mis mul oli, tõendamaks, et ma võin autoga sõita. polnud kaasas juhiluba ega ühtki muud paberit minu kohta, ühtki paberit auto kohta. no see polekski nagu suur asi, ainult et suurema osa teest huilgas see auto nagu saetaks tal jalga otsast. telefoniühendus omanikuga ei rahustanud mind ega autot – omanik imestas ja ütles et nii pole kunagi varem olnud ja vajutagu ma nuppe. mida ma muidugi olin juba ammu teinud, efektita.

    aga politsei oli tol päeval mujal ja teisi ei paistnud me häirivat.

    aga see ka et aprill on nüüd käes, lähme brõnnima?

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: