ja kõik mis teen on neile pühendatud

Hommikul vara läksin kontorilähedasse kohvikusse plaaniga üks latte hankida ja sinna kõrvale midagi süüa. Kohvikus tervitas mind tavapärase teenindajanäitsiku asemel aga üks häbelik jahuse põllega noormees, kes nentis nukralt, et pannkoogi oskab ta mulle küll küpsetada, aga lattet pole elus teinud ja ei pruugi hakkama saada. See tüdruk, kes lattet teha oskab, jäävat aga täna hommikul hiljaks.

Niisiis serveeriti mulle kõigepealt tavaline kohv piimaga, vabandustega ja maja kulul; siis ilmus hilinenud näitsik pannkoogiga ja pakkus, et latte võib ta mulle nüüd tagantjärele teha. Kah maja kulul.

Lõuna ajal läksin kontorilähedasse pubisse ja tellisin ühe kahest päevasupist. Hetke pärast tuli müüjatädi ja kurtis häbelikult, et see supp on otsas ja kas ma oleksin nõus teise supi võtma. Olin nõus küll ja täiesti valmis kahe supi hinnavahe kinni maksma, aga sellest keeldus tädi kiiresti.

35 krooni kokkuhoidu ja päev pole veel poole pealgi! Mõtlen juba, kuhu õhtul sööma minna:)

Advertisements

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s