being good isn’t always easy no matter how hard you try

pole vist kellelegi uudiseks, et uus alkoholipoliitika tallinna linnas ajab jooma. mul juhtus praegu näiteks nii, et kell 19.55 avastasin, et kassile on süüa vaja. ja kodupood on nüüd ju kümne asemel kaheksani lahti. 19.59 olin poes. no konkreetselt kiusu pärast võtsin ühe siidri ka! niigi olin oma kassitoiduga kogu kassasabas ainus, kes üldse midagi … Loe edasi “being good isn’t always easy no matter how hard you try”

pole vist kellelegi uudiseks, et uus alkoholipoliitika tallinna linnas ajab jooma.

mul juhtus praegu näiteks nii, et kell 19.55 avastasin, et kassile on süüa vaja. ja kodupood on nüüd ju kümne asemel kaheksani lahti. 19.59 olin poes. no konkreetselt kiusu pärast võtsin ühe siidri ka! niigi olin oma kassitoiduga kogu kassasabas ainus, kes üldse midagi peale alkoholi ostis.

see siider ei ole isegi eriti hea mitte.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: