don’t take offence on my innuendo

Huvitav on see, et kuigi ma enda meelest pean väga ranget arvestust selle üle, kellele ma millised oma plaadid, raamatud ja filmid olen välja laenanud, tuleb aegajalt ikka mõnd asja üldrahvalike kuulutuste abil taga otsida… Niisis, kelle käes on * Metsatöll, “Terast mis hangund me hinge 10218” * “Black Cat, White Cat” soundtrack (ma ootan … Loe edasi “don’t take offence on my innuendo”

Huvitav on see, et kuigi ma enda meelest pean väga ranget arvestust selle üle, kellele ma millised oma plaadid, raamatud ja filmid olen välja laenanud, tuleb aegajalt ikka mõnd asja üldrahvalike kuulutuste abil taga otsida… Niisis, kelle käes on

* Metsatöll, “Terast mis hangund me hinge 10218”
* “Black Cat, White Cat” soundtrack (ma ootan seda tagasi juba aastast 2003 ja pole ikka veel lootust kaotanud:)

?

(selliseid sissekandeid tehes eeldan ma muidugi, et kõik mu tuttavad mu blogi loevad, samas kui tavaliselt ma ikka loodan, et päris kõik ei loe:P)

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: