hello boy it’s been a while

reedel käisin brüsselis stažööride peol. mida see tähendab – kes teab, see teab, kes ei tea, sellel pole vajagi. ma ise kuulun nende viimaste hulka. ainus ilus poiss kogu peol oli nii väljanägemiselt nii obviously britt, et ma juba arvasin, et ma olen üle saanud oma eluaegsest obsessioonist balkani meeste suhtes. õnneks ilmus hiljem välja … Loe edasi “hello boy it’s been a while”

reedel käisin brüsselis stažööride peol. mida see tähendab – kes teab, see teab, kes ei tea, sellel pole vajagi. ma ise kuulun nende viimaste hulka.

ainus ilus poiss kogu peol oli nii väljanägemiselt nii obviously britt, et ma juba arvasin, et ma olen üle saanud oma eluaegsest obsessioonist balkani meeste suhtes. õnneks ilmus hiljem välja ilus poiss nr 2 ja kummutas selle kahtluse.

aga ürituse esimestest hetkedest alates kummitas mind küsimus: mis oli selle ööklubi nimi, kus me mikkelis igal õhtul käisime? ma olen siiani hoidunud korraldamast küsitlusi teemal “kes mu blogi loeb ja miks”, aga kui keegi tollasest kambast tõesti lugema juhtub, siis NÜÜD on aeg kapist välja tulla!

One thought on “hello boy it’s been a while”

  1. ma ei tea mikkeli klubi nime.

    aga see postitus tuletas meelde horsensi kuulsaima klubi crazy daisy :)

    hm, peaks sealt kunagi läbi astuma.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: