hello boy it’s been a while

reedel käisin brüsselis stažööride peol. mida see tähendab – kes teab, see teab, kes ei tea, sellel pole vajagi. ma ise kuulun nende viimaste hulka.

ainus ilus poiss kogu peol oli nii väljanägemiselt nii obviously britt, et ma juba arvasin, et ma olen üle saanud oma eluaegsest obsessioonist balkani meeste suhtes. õnneks ilmus hiljem välja ilus poiss nr 2 ja kummutas selle kahtluse.

aga ürituse esimestest hetkedest alates kummitas mind küsimus: mis oli selle ööklubi nimi, kus me mikkelis igal õhtul käisime? ma olen siiani hoidunud korraldamast küsitlusi teemal “kes mu blogi loeb ja miks”, aga kui keegi tollasest kambast tõesti lugema juhtub, siis NÜÜD on aeg kapist välja tulla!

Advertisements

Üks vastus to “hello boy it’s been a while”

  1. priit Says:

    ma ei tea mikkeli klubi nime.

    aga see postitus tuletas meelde horsensi kuulsaima klubi crazy daisy :)

    hm, peaks sealt kunagi läbi astuma.

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s


%d bloggers like this: