kuid ega endaga ei ole mõtet tüli norida

Mio näris tänase Sirbi ruutsentimeetristeks tükkideks ja puistas need mu voodile laiali. Minu nähes. Tegelikult ta ei tohi nii teha, aga mul ei olnud südant looma keelama hakata – leht oli rekordiliselt igav ja mulle tundus kuidagi, et paras talle! (Sirbile siis, mitte Miole.) Kui kütteperiood läbi saab, lõpetan selle mõttetu ajalehe tellimise üldse ära.

Mio näris tänase Sirbi ruutsentimeetristeks tükkideks ja puistas need mu voodile laiali. Minu nähes. Tegelikult ta ei tohi nii teha, aga mul ei olnud südant looma keelama hakata – leht oli rekordiliselt igav ja mulle tundus kuidagi, et paras talle! (Sirbile siis, mitte Miole.)

Kui kütteperiood läbi saab, lõpetan selle mõttetu ajalehe tellimise üldse ära.

One thought on “kuid ega endaga ei ole mõtet tüli norida”

  1. ma avastasin juba ammu, et sirp on kas
    a) liiga diip mu jaoks
    või
    b) lihtsalt igav
    ei tea, kumb õige on, aga ei osta ega telli juba mõnda aega..

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: