gonna live while i’m alive i’ll sleep when i’m dead

Kuna ma kohustuslikke joomapühi absoluutselt sallida ei suuda, siis ma arvan, et sel aastal veetsin senise elu parima jaaniõhtu – West Endis muusikali vaadates. (Ja Londoni bussipiletikontrollidele oli selja peale kirjutatud “Revenue Protection”. Sellise asja eest ma peaaegu et julgen juuni lõpus aasta eufemismi tiitli välja anda:) Tegelikult on mind viimasel ajal kõigist asjadest kõige … Loe edasi “gonna live while i’m alive i’ll sleep when i’m dead”

Kuna ma kohustuslikke joomapühi absoluutselt sallida ei suuda, siis ma arvan, et sel aastal veetsin senise elu parima jaaniõhtu – West Endis muusikali vaadates.

(Ja Londoni bussipiletikontrollidele oli selja peale kirjutatud “Revenue Protection”. Sellise asja eest ma peaaegu et julgen juuni lõpus aasta eufemismi tiitli välja anda:)

Tegelikult on mind viimasel ajal kõigist asjadest kõige enam lõbustanud kodumaised muusikaüritused – näiteks Rabarock, Tanel Padari plaadiesitlus ja Smilersi suvetuuri finaalkontsert. Ma ei imestaks, kui ma selle suve jooksul ka näiteks Intsikurmu laululavale jõuaks veel, trend kisub küll sinnapoole:P

Aga järgmisel nädalal sõidan Serbiasse.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: