lubades kõike mida saab soovida muusikat valgust ja raha

“Sinu häbematult kallites saiades on liiga vähe kaneeli.” Või umbes nii. Tegelikult tahtsin ma viriseda selle üle, et Novelli kirsimuffinitesse ei panda enam üldse kardemoni (just kardemon tegi nad heaks ja eriliseks). Aga seoses sellega, et ma seda Karlssoni-tsitaati täpselt ei mäleta, tahan nüüd viriseda hoopis selle üle, et kõik maailma raamatud pole veebis ja … Loe edasi “lubades kõike mida saab soovida muusikat valgust ja raha”

“Sinu häbematult kallites saiades on liiga vähe kaneeli.”

Või umbes nii. Tegelikult tahtsin ma viriseda selle üle, et Novelli kirsimuffinitesse ei panda enam üldse kardemoni (just kardemon tegi nad heaks ja eriliseks). Aga seoses sellega, et ma seda Karlssoni-tsitaati täpselt ei mäleta, tahan nüüd viriseda hoopis selle üle, et kõik maailma raamatud pole veebis ja et ma ei saa suvaliselt hetkel suvalist tsitaati otsida.

Elu või asi.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: