to the land that our grandchildren knew

Ma olen mai lõpust alates igal nädalal vähemalt kaks päeva Tartus komandeeringus olnud. Seetõttu on mul päris hea ülevaade Tartu linna hotellidest (masendavad. eriti mis puutub hommikusööki. järgmine kord lähen ilmselt oma võileibadega); lisaks olen igal õhtul hotellis vähemalt kümme minutit telekat vaadanud. Ma ju telekat muidu ei näe eriti. Aga nüüd olen vähem kui … Loe edasi “to the land that our grandchildren knew”

Ma olen mai lõpust alates igal nädalal vähemalt kaks päeva Tartus komandeeringus olnud. Seetõttu on mul päris hea ülevaade Tartu linna hotellidest (masendavad. eriti mis puutub hommikusööki. järgmine kord lähen ilmselt oma võileibadega); lisaks olen igal õhtul hotellis vähemalt kümme minutit telekat vaadanud. Ma ju telekat muidu ei näe eriti. Aga nüüd olen vähem kui kuu aja jooksul näinud “Kodu keset linna”, Tweenie-põngerjaid, Riigikogu infotundi ja paari Meie Mehe kontsertvideot (Alo TV, noh:P). Ma kohe ei oskagi öelda, mis mu lemmik oli.

Aga suveõhtune Rüütli tänav tekitab vahel ikka Vahemere-tunde.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: