to the land that our grandchildren knew

Ma olen mai lõpust alates igal nädalal vähemalt kaks päeva Tartus komandeeringus olnud. Seetõttu on mul päris hea ülevaade Tartu linna hotellidest (masendavad. eriti mis puutub hommikusööki. järgmine kord lähen ilmselt oma võileibadega); lisaks olen igal õhtul hotellis vähemalt kümme minutit telekat vaadanud. Ma ju telekat muidu ei näe eriti. Aga nüüd olen vähem kui kuu aja jooksul näinud “Kodu keset linna”, Tweenie-põngerjaid, Riigikogu infotundi ja paari Meie Mehe kontsertvideot (Alo TV, noh:P). Ma kohe ei oskagi öelda, mis mu lemmik oli.

Aga suveõhtune Rüütli tänav tekitab vahel ikka Vahemere-tunde.

Advertisements

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s


%d bloggers like this: