lindude laulust mul hing veidi valus on

Ma viisin ükspäev mingi igava koosoleku ajal mõttes läbi Tanel Padari & The Suni laulutekstide süvaanalüüsi… aga siis järgmistel päevadel, tuntud ka firma suvepäevadena, sain ma nimetatud bändist tõhusa üledoosi ja ei viitsi oma mõttekäike enam rekonstrueerida. Lühikokkuvõte oleks umbes selline: – Aapo Ilvese, Mart Kalveti ja Jürgen Rooste tekstide kasutamine – HEA mõte – … Loe edasi “lindude laulust mul hing veidi valus on”

Ma viisin ükspäev mingi igava koosoleku ajal mõttes läbi Tanel Padari & The Suni laulutekstide süvaanalüüsi… aga siis järgmistel päevadel, tuntud ka firma suvepäevadena, sain ma nimetatud bändist tõhusa üledoosi ja ei viitsi oma mõttekäike enam rekonstrueerida. Lühikokkuvõte oleks umbes selline:

– Aapo Ilvese, Mart Kalveti ja Jürgen Rooste tekstide kasutamine – HEA mõte
– tekstide ise kirjutamine – HALB mõte (mõnel juhul ka VÄGA HALB)
– kõigi ülejäänud seniste tekstikirjutajate loomingu kasutamine – VÄGA HALB mõte

Lisaks veel selline tähelepanek, et Tanel Padarist ja Jaagup Kreemist saaks kokku päris hea laulusõnameistri. Padaril on vahel täitsa teraseid asju öelda ja Kreem omab elementaarset rütmi- ja riimitunnetust. Aga üksiküritajatena on nad lootusetud:(

One thought on “lindude laulust mul hing veidi valus on”

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: